MASSZÁZS

 

Több mint 13 éve vagyok masszőz. Ez alatt az idő alatt a masszázsok számos formáját tanultam ki. Számomra, amikor a vendég bizalmat szavaz nekem, és engem választ, rám bízza a testét, és evvel együtt a lelkét is, nos ez annál sokkal többet jelent számomra, mint egy pontos időre berendelt vendég. A tanultakat, és a tapasztaltakat, (mert én is nagyon szeretek masszíroztatni, és szívesen keresem fel a szimpatikus és szakavatott kollégákat, amikor úgy érzem, hogy itt az ideje) ötvözöm az intuícióm iránymutatása alapján. Pontosan érzem hol van nem kívánatos felesleges energia, és melyik testrész kér még.

 

Ezek alapján tudom ajánlani masszázsaimat. Lehet részmasszázsokat kérni, mint:

1.- hát, váll, derék, nyak tájék,

2.- csak talp és vádli, lábszár,

ezek egyébként az egész test masszázsokban is benne foglaltatnak. Tokától, bokáig, intim területeket kivéve.

Csodákra MÉG én se vagyok képes, ezért ha valaki több éves problémával, fájdalommal keres meg, nem biztos, hogy elsőre sikerül tünet mentesíteni, de enyhíteni biztosan tudjuk a tüneteket.

Minden masszázs gyertyafénynél (nappal is) és relaxációs zenére történik, nyugalomban. Fontosnak tartom a mai világban, hogy valahol a test és a lélek meg tudjon pihenni, fel tudjon töltekezni.

Az árakat úgy alakítottam ki, hogy a minimum idő amit kérni lehet tőlem, az fél óra, és 3000 Ft-ba kerül, minden

további megkezdett 10 perc, plusz 1000 Ft. Hogy mennyit szán rám az idejéből 40 percet vagy 2 órát, ezt Önre bízom.

Én ugyanazzal a lelkesedéssel, energiával és szeretettel fordulok Ön felé.

 

FÉNYMASSZÁSZ

 

Csodálatos energiák tánca, ahol a test szintén egy intenzív masszázsban részesül, de  a lélek komoly munkát végez közben, csendben, hangtalanul. A masszőr egy csatorna, hagyja átfolyni magán az energiát, amire neked szükséged van.

Először a mélybe megyünk, szembenézünk a félelmeinkkel, a fekete foltjainkkal, hogy felismerve őket, hatásukat vesszék,és fel tudjunk emelkedni a magasságokba, a csillagokba. Hogy meg tudd tapasztalni a végtelen és határtalan szeretetet, békét és harmóniát. Magaddal és a környezeteddel is. Ez az érzés lesz a későbbiekben a kiindulópont. Már tudod, hogy van ilyen, és hogy az elérhető itt a Földön is. Hogy semmi sem valódi, minden illúzió, akkor a továbbiakban ezt az illúziót most már át tudod írni, sérelmek és fájdalmak nélkül.

ÍGY VÉGRE ÉLETRE KELSZ !  <3  

Várok mindenkit nagy szeretettel, akit az isteni gondviselés hozzám vezérel.

Díja: kb.1, 5 óra : 10000 Ft

 

 

Jelentkezés foglalkozásra


Nevem: E-mail címem:
Foglalkozás neve: Választott időpont: