LÉLEK-ÖSSZEKAPCSOLÁS

 

Nem értettem, amikor későbbi tanítóm arról beszélt, hogy a lélekgyógyító megnevezést nem igazán kedveli, hiszen a lélek mindig épp marad, ahhoz sohasem kell nyúlni, csak a körülötte kialakult hártyákat tudjuk letisztítani. Azóta nemhogy értem, tapasztalom is, a hozzám fordulóknál.

Mivel kerestek már meg, amiben segítséget tudtam nyújtani? Depresszióval, pánikbetegséggel, hitetlenséggel, kiúttalansággal, testi tünetben megjelenő fizikai betegséggel, célok tisztázásával,eléréséhez kért segítségnyújtásban.Társas kapcsolataik,mint rokonok,szerelmek elengedéséhez,tisztításához, bevonzásához kért segítségnyújtással. Örömmel teszek eleget mindennek, amivel még nem találkoztam, természetesen annak is, hiszen komolyan mondom földöntúli boldogság az nekem, amikor egy lélek kiszabadul a saját elméje által gyártott börtönéből, és életre kel...

Ez a módszer, apró, pici, finom érintésekből áll, kellemes illatok kíséretében,és hangokból. Utazunk téren és időn át..karmikus blokkok tárulnak fel, oldódnak meg. Rálátunk, tisztázzuk a félreértéseket, amiket egyszer valahol, akkor és ott, nem tudtál, vagy nem akartál megoldani. Az elengedés után az új kódok lehorgonyzódnak a testedben. Hogy ez így is maradjon, ehhez általában "házi feladatot" is kapsz otthonra.

Amikor eljössz, először pár mondatban körvonalazzuk a problémádat. Ezután lefektetlek, és elkezdődik a kezelés, az energiák gyógyító csodája. Amikor ez befejeződött, megbeszéljük újra a megtapasztaltakat.

Ebben a módszerben bennem összeértek az angyali gyógyító technikáim is, és a szellemsebész tudományaim is, amiket régebben tanultam. Így együtt meghatványozódik a segítségnyújtás ereje. Tisztul minden benned és ezáltal körülötted. 

Ha kilépsz az ajtón se engedem el a kezed. Figyelemmel kísérem a rámbízottak sorsát...

A díja 1. alkalommal 10000 Ft

2. alkalomtól, ha bármi más céllal keresel fel, 8000 Ft. Ugyanarra még egyszer nem dolgozom. Hiszen azt egyszer már kitisztítottuk, csak vedd elő amiket lejegyzeteltél róla...máris elő tudod hívni a gyógyulásemlékét :). Áldás és szeretet 

 

               

 

 

 

Az 5 ATLANTISZI ARKANGYALLAL VALÓ GYÓGYÍTÁS

Az elsüllyedt atlantiszi civilizáció arkangyalai, a víz, a levegő, a tűz, a föld és az 5., ami mindent magában foglal, a szer-elem energiáit hívom be, hogy elemeik erejével és hatalmával tisztítsák ki az összes életünkből a meglévő probléma gyökerét. Hassanak át erejükkel, töltsenek fel energiájukkal. Mutassák meg a helyes utat.

díja : 10000 Ft

 

 

 

CSAKRA HARMONIZÁLÁS

Mindennek, ami a létezik a környezetedben,ez lehet tárgy és személy is, energiája, aurája és ezért csakrái vannak. Ezeken a csakrákon keresztül kapcsolódunk egymáshoz. Van amikor ez a kapcsolódás nem sikerül. Eddig se volt tökéletes, de egy ideje teljesen elromlott valami. Ugye sokszor éreztük már ezt? Vagy terveink vannak, és azt szeretnénk biztos alapokra helyezni, tiszta utat engedni neki. Ilyenkor segít a CSAKRA HARMONIZÁLÁS. Kitisztítjuk a csakrákon keresztül egymáshoz érkező energia mintázatokat. így könnyen és egyszerűen tesszük rendbe a környezetedet.

díja : 5000 Ft

                             

 

Ezek a gyógymódok mindegyike segít megszabadulj szavak nélkül, mindenféle megszállóktól,szellemektől , démonoktól..stb. Azt gondolom, nem kell mindent tudni. Elég csak érezni, hogy most már jól vagyok, jól érzem magam. Valami történt, tudom innentől rajtam áll, a segítséget megkaptam, hogy merre megyek tovább.


Isten áldásával  <3

 

Jelentkezés foglalkozásra


Nevem: E-mail címem:
Foglalkozás neve: Választott időpont: