TÜNDÉRFÉNY KLUB

MOST KIVÉTELESEN 26.-ÁN, SZOMBATON ESTE LESZ, 18-20 óráig !!!!!

Egy családias összejövetel, a felemelkedés jegyében. Beszélgetünk, beszélek :), kártyát húzunk, meditálunk. Egymást segítve az életünk gyönyörűséges ösvényén, erőt merítünk a saját hétköznapjainkhoz, céljaink eléréséhez.
2 hetente pénteken, este 6-tól, 8-ig. Díja : 1000 FtMEGENGEDÉS ÁLLÍTÁS


Van benned egy hely, ahol megfeledkezel erről a világról, ahol nem létezik a bűn és az illúzió emléke. Létezik benned egy hely, ahonnan eltávozott az idő, és ahol meghallod az örökkévalóság visszhangjait. (A csodák tanítása 29/V/1)

Ez a lelked tere, mely egy csodálatos útra hív, de Te valamiért félsz meghallani a hangját, és ha hallod is, nincs bátorságod rálépni. A blokk okai számtalan életünkben, és a mostaniban is kereshetők, de mi lenne, ha közben mégis haladnál a boldogság felé? Az én tapasztalatom az, ha végre tudom, hogy mit szeretnék, és kivel, akkor az univerzum egyszer csak el kezd rendezni körülöttem mindent. Nem biztos, hogy minden tetszik, de nem tudhatom, mi miért történik. Visszatartó erők, blokkok eltűnnek, és bátran haladok a vágyott célom felé.

Ebben nekem nagyon sokat segített, az először csak megtapasztalt később, az elsők között megtanult MEGENGEDÉS ÁLLÍTÁS. Erre hívlak most, ha érzed, hogy megnéznéd, mik rendeződnek át benned és utána körülötted, az állítás hatására, hogy fel tudj emelkedni, mint az újjászületést szimbolizáló főnixmadár.

 

És hogy néz ki ez a MEGENGEDÉS ÁLLÍTÁS a fizikai valójában?
Aki volt családállításon, az tudja, ott van egy állító (mondjuk Te), és van egy kívánságod, amit szeretnél megvalósítani, megélni. Vannak olyan személyek vagy érzések, esetleg tárgyak, amik kölcsönhatásban vannak az vágyaddal. Őket is megszemélyesítjük, egy-egy szereplővel, és téged is.
Ezek után a térben ezek a szereplők, a szerepüknek az energiájába belebújva , mozgásba kezdenek, és felállítanak egy képet. Így tudják megmutatni a lelked igazi óhaját, és azt is hogy ez milyen könnyen tud teljesülni, ha MEGENGEDED. És lehet az elméddel Te máshogy gondolod, máshogy engednéd meg, ezért tolódik a megvalósulás.
Ez valójában egy szerepjáték, de az univerzum mozgatja a szálakat.

Ami itt felszínre kerül, az természetesen köztünk marad.

Időpont:április 12. szombat 10-17 ig, díja 7000 Ft

Maximális létszám 9 fő, ha részt szeretnél venni, kérlek e-mailben jelentkezz a lap alján. Köszönöm.

 

 

RAGYOGÓ FÉRFIEMLÉK

Tudatalattinkban tárolt, férfiakról berögzült emlékképeink tárulnak fel, amiket nagyon sok élet óta raktározunk. És csodálkozunk, hogy nem tudjuk megélni a nőt? És anyukánk, meg nagymamánk se tudta? Ezekre itt mindre ráláthatunk, és a szeretet erejének segítségével el is tudjuk engedni, vagyis meg tudunk bocsátani, már tudatosan is.

Akinek anyukájával, gyermekével, vagy bárkivel van ilyen viszontagságos kapcsolata, ő is jelentkezhet bátran,itt ebben a formában ráláthatsz a miértekre, és ugyanúgy gyógyul benned a kapcsolat energiája, mintha a férfikép lenne.

 Időpont: április 19. szombat, 11-13 óráig, és/vagy 15-19 óráig  díja : 4000 Ft, 

Maximális létszám: 6 fő, ha szeretnél részt venni, kérlek e-mailben jelentkezz a lap alján. Köszönöm.

 

              

 

Jelentkezés foglalkozásra


Nevem: E-mail címem:
Foglalkozás neve: Választott időpont: